KIWANIS UIT LEUVEN STEUNEN ONZE CLUB

Op woensdag 09 januari 2013 mochten we van de serviceclub Kiwanis uit Leuven een mooie cheque van 4000 € ontvangen.                                                                                             In zijn toespraak benadrukte de voorzitter : ‘dat het sponsoren van verenigingen die sociaal engagement vertonen, en bij voorkeur ook de integratie van personen met een beperking bevorderen , voor de serviceclub de belangrijkste doelstelling blijft.‘               Wij zijn uiteraard heel tevreden dat zij ons verkozen hebben om te steunen.

Deze 4000 €  kunnen we goed gebruiken om nog een paar dansrolstoelen aan te kopen,tussenkomen in de kost van de liftbus voor onze verplaatsingen, enz…

De avond zelf begon reeds om 18u00 met het inoefenen van een aantal dansen, want er wachtte ons een demonstratie voor de talrijke aanwezige Kiwanis. Na de overhandiging van de cheque was het dan zover. Caroline met twee dansen en nadien Lucienne. Die nodigde iedereen op de dansvloer om een eenvoudige dans aan te leren. Eerst aarzelend maar dan toch met veel enthousiasme werd daar op ingegaan. De reacties achteraf waren heel prettig om te horen. Na een ‘langzame wals’ werd de demonstratie beeïndigd.

Tijd om een klein kaasbuffetje en glaasje wijn aan te bieden aan onze gasten (en tevens als nieuwjaarsreceptie voor onze leden). Het minste wat we konden doen voor onze gulle sponsors.

Nogmaals hartelijk dank van alle ‘Keerbergse Amigo’s’.

In het fotoalbum kun je enkele sfeerbeelden bekijken. Hier klikken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.