OPEN BELGISCH KAMPIOENSCHAP 2013

Zaterdag 20 april 2013 werd het open Belgisch kampioenschap in Sint Pietersleeuw georganiseerd. Hoewel onze club meer de nadruk legt op het recreatieve dansen en de freestyle hadden we met Roos en Bart, Caroline en François, Peggy en Lise toch drie paren die zich hadden ingeschreven.

Onze club was goed vertegenwoordigd, met deelnemers en supporters samen, een vijfentwintigtal.

Voor de meesten onder ons was het een vroeg vertrek en een beetje fileleed op de Brusselse ring. Maar iedereen was toch present om Lise en Peggy te zien starten in hun klasse :  ”debutanten duo 2′ met Engelse Wals, Quick step en Samba.

Nadien was het aan Roos en Bart in hun klasse : ‘debutanten combi 1’ met dezelfde dansen en Caroline en François  in de klasse ‘debutanten combi 2’.

In de namiddag nog eens opnieuw om daarna nagelbijtend de uitslag af te wachten.

Wij konden geen Belgisch kampioen vieren maar wel  2 bronzen medailles  (3de plaats)voor Roos en Bart en Peggy en Lise. Caroline en François werden 5de in hun klasse.

Proficiat aan de deelnemers niet alleen voor hun resultaat, maar ook voor hun inspanningen tijdens  de voorbereiding en de oefenstonden. Bedankt ook om de club te vertegenwoordigen. Klik hier om de foto’s te bekijken.

En nu op naar de Freestyle wedstrijd in Nederland op 25 mei 2013.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.