Freestyle 2012

Op zaterdag 16 juni 2012 met de bus naar WOERDEN in Nederland om deel te nemen aan de wedstrijd. (Bedankt KIWANIS LEUVEN om ons te sponsoren !!!!)
Het Freestyle rolstoeldansen is een vrij nieuw element in de rolstoeldanswereld en het exclusieve van deze dansvorm is dat alle deelnemers heel veel van hun eigen fantasie en muziekbeleving op hun eigen manier in de dans kunnen verwerven.
Wij moesten met onze twee groepen twee finale rondes dansen.
In onze eerste groep dansten Bart, Roos, Claude, Nico, An en Mathilde onder leiding van Caroline en op de muziek van Mr President : ‘coco jamboo’

In de categorie B duo behaalden zij de tweede plaats. Een schitterend resultaat want voor het merendeel was het de eerste maal dat zij deelnamen aan een wedstrijd.
In onze tweede groep dansten : Caroline, Monique, Roos, Greta, An en Mi-Rose onder leiding van Lucienne op de muziek van Bruno Mars : ‘marry you’
Zij dansten in de categorie B combi en behaalden de eerste plaats. Uiteraard ook een schitterend resultaat.

Een beetje moe van het vroege opstaan, de stress van het optreden maar heel tevreden over de plezierige dag, konden we terug naar Keerbergen. Echter niet zonder een stop voor een hapje en een tapje en … om ons resultaat te vieren.
Proficiat aan alle deelnemers en bedankt aan de coaches… goe gedaan !!!!!

Klik hier voor sfeerbeelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.